Δελτία Τύπου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


01 Δεκεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο δήμος Ωραιοκάστρου
καθ' όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών

 

«Οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα βρισκόμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπιστούν όποια προβλήματα προκύψουν από έκτακτα καιρικά φαινόμενα», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης τονίζοντας παράλληλα την ευαρέσκειά του για την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας όλων των υπηρεσιών του δήμου και κυρίως του επικεφαλής της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, αντιδήμαρχο Κυριάκο Ιωσηφίδη. «Ο δήμος μας έδωσε εξετάσεις κόντρα στην κακοκαιρία και το χιονιά και τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζουμε» συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επίπονης δουλειάς της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας εμφανίζεται και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κυριάκος Ιωσηφίδης ο οποίος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν προκειμένου να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τη χιονόπτωση των περασμένων ημερών. «Από την πρώτη στιγμή των έντονων καιρικών φαινομένων ενσκύψαμε στο πρόβλημα. Εργαστήκαμε νυχθημερόν και το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καιρικών φαινομένων εφαρμόστηκε με υποδειγματικό τρόπο και με πλήρη συντονισμό όλων των υπηρεσιών του δήμου και κυρίως της αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας. Δώσαμε μάχη για να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί και τα καταφέραμε», δήλωσε ο κ. Ιωσηφίδης.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner