Δελτία Τύπου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

25 Νοεμβρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυση κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε
ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης

 

Μήνυση κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γεωργίου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε χθες στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Ο κ. Αστέριος Γαβότσης κατέθεσε μήνυση για την πράξη της ψευδούς καταμήνυσης, σχετικά με την προηγηθείσα από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης μήνυση κατά του δημάρχου, για όσα μεταξύ τους διαμείφθηκαν στο «κάλεσμα φορέων, δημοτών και συμβούλων για το προσφυγικό» του δήμου Ωραιοκάστρου της 1ης Φεβρουαρίου 2016, αλλά και για τις αναφορές στις οποίες προέβη ο κ. Γαβότσης σε συνέντευξή του που δόθηκε την 14/7/2016, στο site «ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ» στο αυτοδιοικητικό πρόσωπο του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

 

Αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης ο κ. Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Προχώρησα στην κίνηση αυτή, παρόλο που δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ οπαδός της δικαστικής οδού, προκειμένου να επιλύω τις πολιτικές αντιπαραθέσεις με τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Πιστεύω ότι αυτές θα πρέπει να επιλύονται αποκλειστικά και μόνο στις αίθουσες συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων. Δυστυχώς όμως, η επιλογή –από πλευράς του κ. Παπακωνσταντίνου -της δικαστικής οδού με αναγκάζει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο, παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν θα το επιθυμούσα».

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner