Δελτία Τύπου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

21 Νοεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής
Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου

 

H πρόληψη των έκτακτων φαινομένων (πλημμυρών – χιονοπτώσεων- σεισμών), η καλύτερη αντιμετώπισή τους με την χάραξη ενιαίας πολιτικής και ο συντονισμός των συναρμόδιων υπηρεσιών, ήταν το αντικείμενο της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο χώρο του δημαρχείου.


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η σημασία της πρόληψης των έκτακτων φαινομένων μέσω της ετοιμότητας των υπηρεσιών και της συνεργασίας όλων των φορέων. Συγκεκριμένα τέθηκαν τα θέματα ελέγχου και συντήρησης των αντιπλημμυρικών έργων, καθαρισμού του δικτύου όμβριων υδάτων, επικαιροποίησης του σχεδίου αποχιονισμού και η προμήθεια άλατος, ενώ οι εκπρόσωποι των αρμοδίων φορέων κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για τα επί μέρους προβλήματα.


Τη συζήτηση συντόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κυριάκος Ιωσηφίδης, ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική και το σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας του δήμου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος εξαιτίας της έλλειψης πόρων.


Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

politiki prostasia

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner