Δελτία Τύπου

ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Κομνηνών 76 - ΤΚ. 57013
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 7-6-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρώτη συνάντησή της πραγματοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των δύο Φύλων με φορείς και συλλόγους, την Πέμπτη 4/6/2015 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γνωριμίας της Επιτροπής Ισότητας με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για συνεργασία με την επιτροπή.
Η επιτροπή θα οργανώσει νέες συναντήσεις και με άλλους συλλόγους τόσο στο Ωραιόκαστρο όσο και στις δημοτικές ενότητες της Καλλιθέας και της Μυγδονίας.
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των συλλόγων, Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου «Νέα Κοτύωρα», ΛΟΓΕΙΟΝ, Α.Σ. Μυγδονίας Badminton, Nutriedu, Tae Kwo Do «Μυγδονέοι», Yπεύθυνη Διαμεσολάβησης, Fitness and Dance, Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος