Διάρθρωση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2012 - 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

 

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της εκπόνησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012-2014, προσκαλεί τους Δημότες, εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών, κοινωνικών, πολιτικών, πολιτιστικών, αθλητικών και λοιπών φορέων της περιοχής του Δήμου Ωραιοκάστρου, αφού λάβουν υπόψη τους το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού, όπως εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο περιγράφονται οι στρατηγικοί στόχοι-άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου μας, να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης μέσα από την υποβολή των προτάσεών τους στο σχετικό ερωτηματολόγιο.
Οι προτάσεις αυτές θα πρέπει να αφορούν δράσεις/έργα που επιθυμούν να ενταχθούν προς υλοποίηση, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ωραιοκάστρου 2012-2014.
Η υποβολή των προτάσεων θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την 30 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 15:00, σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ερωτηματολόγιο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου. 

Δείτε το pdf Σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού Δ. Ωραιοκάστρου

 
 
open mall 
KK 
interreg logo
astoPanoMou
   koynoypia ggpp
espa
baner d
eso-logo-final
logo -teliko-gram new1
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner