Διάρθρωση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

img_0023.jpg img_0049.jpg img_0068.jpg

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του δημοτικού κτιρίου «Παύλος Μελάς» στα εγκαίνια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκαν εχθές (26/9) το απόγευμα στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πολιτιστική αίθουσα προκειμένου να παραστεί στον Αγιασμό αλλά και να παρακολουθήσει την εξαιρετική διάλεξη που πραγματοποίησε ο επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πρόεδρος της Ακαδημίας Πολιτών κ. Ευστράτιος Παπάνης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτρης Σαραμάντος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πολυχρονίδης, κ. Ματσουκατίδης, κα Κέπετζη, κ. Παρι-σσόπουλος, κ. Λαζαρίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δημότης Ωραιοκάστρου κ. Θόδωρος Κουτρούκης.

Ο κ. Παπάνης καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο πρώτο κάλεσμα της Ακαδημίας Πολιτών στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Μίλησε για την δημιουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου σημειώνοντας την ανάγκη που εκδηλώνει ο κόσμος σε όλη την ελληνική επικράτεια για γνώσεις, καλλιέργεια και διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων ιδιαιτέρως στην περίοδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης την οποία βιώνει η παγκόσμια κοινότητα.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, με παραστατικότητα και δυνατότητα διαλόγου με το κοινό, από τον κ. Παπάνη με θέμα την «Συντροφικότητα σε εποχή κρίσης».

Από την προσεχή Τετάρτη (3/10) ξεκινούν τα μαθήματα της Ακαδημίας Πολιτών στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στο κτίριο Παύλος Μελάς στο Παλαιόκαστρο (17.00 - 20.00). Πριν την έναρξη του πρώτου μαθήματος θα γίνουν νέες εγγραφές. Έκπτωση 50% στα ετήσια κόμιστρα (80 ευρώ) παρέχεται σε ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες και φοιτητές.
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner