Βιογραφικό Δημάρχου

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

slide1 tsak

Γεννήθηκα στο Παλαιόκαστρο ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου το έτος 1983 από δυο υπέροχους γονείς, τον Δημήτρη και την Ειρήνη Τσακίρη.
Είμαι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Ωραιοκάστρου, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ο ένας στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου) και ο έτερος στην Πολιτική και Οικονομία της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Μιλάω αγγλικά και γερμανικά.
Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν στη θέση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με ποσοστό 69,27%.
Για πρώτη φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου κάθισα σε ηλικία 24 ετών, το 2007. Παρέμεινα δημοτικός σύμβουλος μέχρι το 2010 και υπηρέτησα τον ίδιο θεσμό ξανά από το 2011 μέχρι το 2012. Συμμετείχα ενεργά στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Νέων Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το 2008 διορίστηκα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τότε νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, ενώ ύψιστη τιμή υπήρξε ο διορισμός μου -τον Δεκέμβρη του 2013, σε ηλικία 30 ετών- ως αναπληρωτή διοικητή του ενοποιημένου νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς – Ο Άγιος Δημήτριος", με πλήρεις αρμοδιότητες στην αποκεντρωμένη μονάδα "Ο Άγιος Δημήτριος".

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner